Tunturisuunnistus siirtyy elokuulle 2021

| Aiheet: Yleinen

Ylläksen Tunturisuunnistus siirtyy elokuulle 2021

Ylläksen Rastin johtokunta päätti 23.4. siirtää Suomen Tunturisuunnistus -tapahtuman elokuulle 2021. Tapahtuman alkuperäinen ajankohta oli 1.–2.8.2020. Siirron tärkeimpänä syynä on terveys. Tuhannen osanottajan yhteislähtökilpailun järjestäminen koronaepidemian vallitessa olisi johtokunnan näkemyksen mukaan tarpeeton riski tapahtuman osallistujille ja talkoolaisille. Suomen hallitus on kieltänyt yli 500 osallistujan yleisötapahtumat heinäkuun loppuun saakka.
Ylläksen Rasti tähtää vuoden jatkoajan turvin kohti yhä laadukkaampaa suunnistusjuhlaa Pyhätunturin ja Äkäskeron komeissa tunturimaastoissa. Tapahtuman uusi ajankohta on 7.–8.8.2021. Tunturisuunnistusta tekee kanssamme koko Ylläs, ja tärkeät yhteistyökumppanimme ovat pääsääntöisesti sitoutuneet jatkamaan yhteistyötä. Tulevan kesän aikana Ylläksen Rasti jatkaa kilpailukartan, -ratojen ja kisatoimintojen hiomista entistä paremmiksi.
Lisää tietoa Tunturisuunnistuksesta sekä tapahtuman siirtämisestä antaa kilpailunjohtaja Risto Palomaa, ristoj.palomaa@gmail.com tai 040 021 2637.
Seuraa Tunturisuunnistuksen järjestelyiden etenemistä tapahtuman verkkosivustolla, Facebook-sivulla ja Instagramissa.