Suunnistusviikonloppu 24.-26.5.

| Aiheet: Yleinen

Hei!

Vajaan kahden viikon päästä polkaistaan käyntiin suunnistushommat täällä Ylläkselläkin. Vietämme 24.-26.5. suunnistusviikonloppua, jonka ohjelman löydät alta. Iltarastikausi aloitetaan torstaina 30.5. Kesänkijoen sprinttikartalla.

 

Perjantaina 24.5. iltarastitalkoolaisten porinapaja klo 17.30

Porinapajassa kokoonnutaan iltarastitalkoolaisten kesken tutustumaan iltarastien järjestelyohjeisiin. Käydään läpi päivitetyt iltarastiohjeet ja mietitään yhdessä ratojen suunnittelua ja jaetaan ideoita ja ajatuksia. Tarjolla kahvit ja pientä purtavaa.

Kokoonnumme Äkäslompolon koululla klo 17.30, tervetuloa mukaan! Mukaan voi tulla, vaikka ei olisikaan vielä varannut talkoovuoroa iltarasteille.

Ilmoittautumiset porinapajaan viimeistään keskiviikkona 22.5. osoitteeseen yllaksen.rasti@gmail.com ! Ilmoita samalla ruokavaliosi.

 

Lasten suunnistuskoulu lauantaina ja sunnuntaina 25.-26.5. klo 10

Suunnistustaitojen opettelua lapsille leikinomaisesti. Suunnistuskoulussa harjoitellaan leimausta ja suunnistetaan mielekkäitä ratoja. Suunnistuskoulu järjestetään Äkäslompolon koulun ympäristössä, ulkona. Mukaan juomapullo ja säänmukainen ulkoiluvarustus. Suunnistuskoulu kestää noin 1,5 tuntia molempina päivinä. Pienet lapset osallistuvat oman aikuisen kanssa.

Suunnistuskoulun ohjaajana toimii Olli-Markus Taivainen.

Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 22.5. osoitteeseen yllaksen.rasti@gmail.com !

 

Nuorten ja aikuisten suunnistuksen alkeiskurssi lauantaina ja sunnuntaina 25.-26.5. klo 14

Suunnistuskurssi antaa valmiudet osallistua iltarasteille. Kurssilla käydään läpi hieman suunnistuksen teoriaa sisätiloissa ja harjoitellaan maastossa. Mukaan säänmukainen ulkoiluvarustus. Kurssi järjestetään Äkäslompolon koululla ja sen lähimaastoissa.

Suunnistuskurssin ohjaajana toimii Olli-Markus Taivainen.

Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 22.5. osoitteeseen yllaksen.rasti@gmail.com !

 

Kaikki suunnistusviikonlopun tapahtumat ovat kaikille osallistujille maksuttomia. 

Vinkatkaahan kavereillekin!