Lapland O Week -tapahtuma Ylläksen tunturimaisemissa 27.7.–1.8.2020!

| Aiheet: Yleinen

Nyt on meille kaikille suunnistuksen ystäville hyviä uutisia. Hiljainen suunnistuskesä saa uudesta tulokkaasta ansaitsemaansa piristystä, sillä rastiviikko pohjoisessa on jotain, mikä ei ole jokavuotista herkkua suunnistuskansalle. Siis aivan upea juttu!

Ratojen suunnittelussa ovat mukana Tommi Uusimäki ja Olli-Markus Taivainen, joten radat ovat varmasti mielenkiintoiset ja vaihtoehtoja ratojen pituuden ja vaativuuden suhteen löytyy kaikille päiville.

Lapland O Week järjestetään Ylläksen tunturimaisemissa heinäkuun loppupuolella 27.7.–1.8.2020. Viidestä etapista koostuva rastiviikko vie suunnistajat kauniisiin maisemiin ja erikoisiin suunnistusmaastoihin, joita ei eteläisemmässä Suomessa ole. Poikkeuksellisena kesänä tapahtuma viedään läpi hyvin suoraviivaisella tavalla, mutta maastoista, kartoista tai radoista ei tingitä.

Järjestelyistä vastaa tapahtumiin ja markkinointiin erikoistunut Liikup sekä kartoitusalan osaaja Routamap yhdessä Ylläksen Rastin kanssa. Ratavalikoimasta löytyy maailmanluokan haastetta sekä neljä lyhyempää vaihtoehtoa Ylläs tunturin rinteillä.

Ensimmäiseen Lapland O Week on osallistujakiintiö, sillä 460 suunnistajaa pääsee aamulla tuntureille ja 460 illalla. Mielenkiintoinen lisä viikkoon on huipuille järjestettävä kutsukilpailu.

Ylläksen Rastin jäsenet pääsevät ilmaiseksi mukaan Lapland O Week -tapahtumaan.

Voit ilmoittautua tapahtumaan 19.7.2020 mennessä lähettämällä sähköpostiviestin osoitteeseen; leena.vanhatalo21@gmail.com

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita, minkä radan haluat suunnistaa, vaihtoehdot ovat A–E sekä emit-numerosi.

Vielä mahtuu mukaan molempii lähtöihin. Tervetuloa mukaan!