Juhlavuoden kunniaksi kahvit ja suunnistuskauden päätteeksi yösuunnistusta

| Aiheet: Yleinen

Tervetuloa iltarasteille 27.08.2020 klo 16.30-18.00. Tunturisuunnistuksen ratamestarin Ulf Meriheinän heinäkuiset ylipitkät avotunturirastit ovat toistamiseen tarjolla, nyt rastit järjestää Teemu Haavisto. Kahvitarjoilu on kello 19 saakka Karilan Navettagalleriassa.

Ylläksen Rasti on ollut aktiivinen toimija jo kolmen vuosikymmenen ajan ja on sitä edelleen. Siinä on aihetta juhlia, muistella vietyjä ja etsittyjä rasteja ja kiittää aktiivisia toimijoita vuosikymmenten ajalta. Hyvällä yhteistyöllä on saatu paljon aikaiseksi ja sillä ajatuksella haluamme jatkaa edelleen. Kahvittelun lomassa toivomme jäseniltämme palautetta toiminnasta meille ja uusia ideoita siihen, miten toiminta kehittyisi edelleen ja palvelisi aktiivisia suunnistajia ja tavoittaisi mahdollisimman monen vierailijan alueelta.

 

Yösuunnistus toteutetaan ekstra suunnistuskertana perjantaina 11.09.2020 Kuerilla, (eteläinen) ja ratamestarina toimii Emma Kärävä. Yösuunnistus toteutetaan kahdella radalla, lyhyemmällä ja pidemmällä. Startti on yhteislähtönä, radan pituuden mukaisissa ryhmissä. Metsään startataan klo 21.00.

Nyt rohkeasti mukaan kokeilemaan pimeässä suunnistusta. Tästä saat eväitä tulevia Jukolan suunnistuksia varten.

 

Tervetuloa mukaan iltarasteille!