Lapset, tervetuloa rasteille!

| Aiheet: Yleinen

Lapset tutkivat ringissä kompassia pallokentällä. Maassa on kartta.

Ylläksen Rasti tarjoaa tänä kesänä lapsille jokaisena torstaina lapsille sopivan suunnistusradan tai muuta suunnistustaitoja kehittävää tekemistä. Lasten radat on suunniteltu helpoimpiin maastonosiin ja ne tukeutuvat polkuihin tai muihin helposti luettaviin kohteisiin. Lapsille suunnattu D-rata on pituudeltaan alle yhden kilometrin. Kaikki lasten radan suunnistaneet tai lasten suunnistuspuuhaan osallistuneet saavat maalissa pillimehun. Tervetuloa mukaan iltarasteille kaikki suunnistuksesta kiinnostuneet lapset!

Iltarastikausi on hyvässä vauhdissa, ja rastien sijaintipaikat sekä ratamestarien yhteystiedot löydät Iltarastit-sivulta, sekä alkuviikon aikana Ylläksen Rastin Facebook-sivulta.

Iltarastimaksu on aikuisilta 8 euroa ja alle 18-vuotiailta 3 euroa. Emit-kilpailukortin vuokra on 2 euroa.

Seuran jäsenenä suunnistat koko kesän jäsenmaksun hinnalla. Aikuisten jäsenmaksu on 25 euroa. Alle 18-vuotiaden jäsenmaksu on 10 euroa. Samassa taloudessa asuvat voivat valita myös 50 euron perhejäsenyyden. Jäseneksi pääset Liity jäseneksi -sivun ohjeita seuraamalla.

Ylläksen Rasti järjesti toukokuussa suositut suunnistuksen alkeiskurssit Äkäslompolon koululla sekä lapsille että aikuisille. Kuvassa lapset tutustuvat kompassin käyttöön kurssin opettajan Olli-Markus Taivaisen johdolla.