Lähtölaskenta Jukolaan alkaa än yy tee nyt!

| Aiheet: Iltarastitulokset 2018

Lämpömittari on kohonnut plussan puolelle, ja ajatuksethan sitä myöten kulkeutuvat kesän suurimpaan suunnistusjuhlaan.

  1. Jukolan viesti ja 41. Venlojen viesti kisataan 16.-17.6. Lahti-Hollola-alueella. Kisakeskus sijaitsee noin 14 kilometriä länteen Lahdesta Hälvälän lentokentällä.

Onko Ylläksen Rasti mukana?

Venlajoukkueella on puolustettavanaan viime vuotinen sija 786. Jukolan joukkueen Ylläksen rasti on saanut viimeksi kokoon useita vuosia sitten. Rovaniemi 2020 lähestyy. Olisiko nyt aika aloittaa harjoittelu?

Ylläksen Rasti maksaa Jukolan viestiin lähtijöille matka- ja majoituskustannukset sekä osallistumismaksut. Kilpailulisenssiä Jukolan viestiin osallistuminen ei edellytä. Kyydit olemme pyrkineet järjestämään yhteistyössä Tornionlaakson muiden seurojen kanssa. Järjestely sovitaan osallistujien kesken.

Alkoivatko nastarit poltella kaapissa? Tarkista kalenterisi ja ilmoita itsesi sitovasti mukaan (tai hanki itsellesi varamies tai -nainen) huhtikuun loppuun mennessä Milla Salolle (milla.maaria.salo@gmail.com).

Tuntuuko, että et ole vielä tarpeeksi kokenut iltarastikonkari? Ei hätää, viime vuonna kisapaikan lähestyessä esiin kaivettiin kartta ja alettiin käydä läpi karttamerkkejä. Kukaan ei eksynyt, ja hienoja suunnistuskokemuksia karttui repullinen.

Terveisin, Milla Salo, puheejohtaja, Ylläksen Rasti