Hei Ylläksen Rastin jäsen!

| Aiheet: Iltarastitulokset 2018

Kiitos kuluneesta helteisestä ja mukavasta suunnistuskesästä! Iltarasteillamme kävi jälleen mukavasti väkeä. Uusiakin suunnistajia tuli mukaan toimintaan, ja yksi uusi maasto saatiin Teijo Sirviön kartoitustyöllä käyttöön.

Ylläksen Rastin laajennettu johtokunta kokoontui tiistaina käymään läpi kulunutta kesää ja suunnittelemaan tulevaa. Mm. iltarastikalenterin luonnos kesälle 2019 saatiin aikaan, luonnos osoitteessa www.yllaksenrasti.fi. Mukana on jälleen yksi uusi maasto Luosuntien varrelta. Saamme käyttöön myös päivitetyn Äkäslompolon kartan.

Löytyykö oma nimesi listalta? Jos ei, mutta ratamestarintyö, rastien vieminen tai hakeminen kiinnostaa, ota yhteyttä sihteeri Risto Palomaahan. Kokeneemmat auttavat ratamestarityössä alkuun. Keväällä myös koulutamme ratamestarit.

Sihteeri-rahastonhoitajamme Risto on tehnyt hienon työn seuran parissa sen perustamisesta, v. 1990 lähtien. Nyt vastuuta on aika siirtää eteenpäin. Etsimme seuralle sihteeriä pitämään huolta siitä, että tieto kulkee jokaiselle jäsenelle. Olisitko se sinä tai kaverisi? Anna vinkki hyvästä sihteeriehdokkaasta!

Myös johtokunnassamme on tilaa tuoreille ajatuksille. Jos seuratyö tai esimerkiksi juniorityö kiinnostaa, ilmianna itsesi kehittämään Ylläksen Rastia.

Ylläksen Rasti on luonut Ylläksen maastoihin kiintorastiverkoston, joka on ikänsä puolesta jo päivityksen tarpeessa. Osa paaluista on jäänyt mökkien alle, osa varmasti huonokuntoisia tai kaatuneita. Tempaisemme uusia rasteja Kellokkaan lähimaastoon keväällä, ja uusimme kiintorastikartan myyntiin Kellokaaseen ensi kesäksi. Myös uusia rastinpaikkoja voi ehdottaa.

Ylläksen Rastin yhdistetty syys- ja kevätkokous kutsutaan koolle tammikuussa. Nähdään silloin!

Terveisin,
Milla Salo
puheenjohtaja